När håret börjar tunnas ut

När du börjar tappa håret är det lätt att känna en smärre panik. Idag finns det däremot flera olika sätt att både bromsa och återfå håret som du tappat. Vare sig ditt hår tunnas ut på grund av stress eller ärftligt håravfall kan du göra något åt det.

Det finns olika medel som finns att köpa på apotek som både stoppar ditt håravfall men i vissa fall också får ditt hår att växa ut igen. De olika kurerna som finns tillgängliga har blandade resultat och beror mycket på hur mottagarens kropp och hjässa är mottagligt för det.

Det finns även lösningar för tunnhårighet som innebär stimulering av hårbotten. Ta en titt online för att hitta inspiration för vad som skulle fungera för dig.

Använd dig av innovativ teknik

Idag finns det nya tekniker och innovativa lösningar på tunnhårighet. Det finns olika typer av massageverktyg och mössor som hjälper att bromsa håravfall med hjälp av en typ av akupressur teknik. Det har länge talats om den här typen av stimulans av hårbotten hos experter och blir allt vanligare vid behandling av tunnhårighet. Det är ett populärt sätt att ge sig på håravfall då det är enkelt att implementera i vardagen. Det kräver inga större ingrepp mer än att ta på sig en mössa regelbundet.