Våra dagliga rutiner när det kommer till hygien

Någonting som måste tas om hand om varje dag är vår hygien. Det är viktigt, inte bara för att vara fräsch, utan även för ditt eget välbefinnande.

Daglig rutin ansiktsvård

Det allra viktigaste att göra två gånger om dagen är att borsta tänderna. Utöver det så en rutin när det gäller hudvård vara att föredra.

Din hud i ansiktet får stå ut med mycket dagligen och därför förtjänar den också att bli väl omhändertagen. En hudvårdsrutin kan bestå av någon typ av cleansing-produkt och en ansiktskräm. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Använd gärna en ansiktskräm med solfaktor på dagtid för att ge huden extra skydd.

Den övriga kroppen

Huden i ansiktet är den del som är mest oskyddad, men det betyder inte att resten av kroppen inte förtjänar att tas om hand om. För kroppen finns det många olika alternativ när det kommer till rengöring. Du kan till exempel välja mellan kroppsskrubb, foam eller olja. Vilken produkt som passar dig bäst beror på vilken hudtyp du har. Det finns produkter som passar alla hudtyper, torra som feta.

Efter duschen är det viktigt att smörja in kroppen. Välj en lotion som passar din hudtyp. Produkter hittar du online och köp på nätet gör det enkelt att skapa en hudvårdsrutin.